nedeľa 4. decembra 2016

Je to manuka med?

Lining nature balík pre mastnú pleť











Vždy, keď som si čítala o nejakých výrobkoch, ktoré obsahovali manuka med, zdali sa mi pomaly zázračné. Dlho som po nich túžila. S každou recenziou rástol môj záujem. Bohužiaľ cena bola príliš vysoká za niečo, čo som nemala kde ako odskúšať. Až kým nemala stránka lining nature 50% zľavy na všetko. Vtedy som si objednala balík na mastnú pleť. Normálne by som si vybrala niečo na suchú. Ale po mojej návšteve u kozmetičky, ktorá mi povedala, že mám mastnú, tak som to chcela vyskúšať. Balík obsahuje čistiaci gél, hydratačné tonikum a vyvažujúce denné mlieko.



Čistiaci gél zaujímavo vonia/smrdí. Mne osobne nevonia. Najskôr som si myslela, že to je manuka med ale neviem, ako vonia tento med. Má gélovitú konzistenciu a pri styku s mokrou pokožkou robí trošku penu. Používam ho hlavne večer. Ráno iba keď stíham. Nevšimla by som si na mojej pokožke jedinej zmeny. Nestiahne póry, nurobí lepšiu pleť, proste nič. Samostatne by som si ho nikdy nekúpila.



Hydratačné tonikum už úplne smrdí ako nejaký čistič v nemocnici. Možno nejaká dezinfekcia. To na tvári cítiť nechcete. Teda aspoň ja nie. Našťastie plní to, čo sľubuje a to je hydratácia. Čakala by som nejaké zmenšenie pórov ale sám o sebe to nespraví.



Vyvažujúce denné mlieko pri tomto výrobku som očakávala riedku konzistenciu a nevyživenie pokožky. Ku podivu je celkom hutné a veľmi vyživujúce. Chvíľu len tak sedí na tvári a potom sa vsiakne. Keď sa vsiakne, zmatní na chvíľu pokožku a trošku zúži póry. Ak ho však dobre nerozmažete, ostanú vám na tvári biele fľaky Myslím si, že aj počas zimy mi dáva dostatočnú výživu.

Celý set by som okomentovala asi ako nevydarený. Jeden úplne zbytočný produkt. Druhý, ktorý smrdí a robí to, čo by mal robiť tretí. Tretí, ktorý zle zaschýňa....Som veľmi sklamaná. Ak naozaj obsahuje manuka med, tak už po ňom vôbec netúžim. Sadu bohužiaľ neodporúčam. Foto mám zo stránok livingnature.sk

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára