utorok 24. marca 2015

Blonďavé šampóny

Balea Silber glanz shampoo, Swis o par silver shampoo




Keď som svojho času bola blond, tak som zakúsila príkoria tohoto života. Vynechajme teraz vtípky o blondínach a sústreďme sa skôr na udržiavanie tejto krásnej farby. Na prvýkrát sa to dokonale prefarbiť nedá. Navyše sa po čase začnú vlasy kuriatkovatieť. Preto potrebujete fialové šampóny. Keďže som vedela, že nechcem byť blond dlho, tak som nechcela investovať do drahého šampónu. Tak som zvolila šampón značky Balea. Vonia, ako nejaký čistiaci prostriedok. Pena má bielu farbu a robí sa jej dostatočne. Balenie sa mi páči a je praktické. Vlasy umyje dobre, mohol by o čosi lepšie ale stále je to v únosnej miere. Dva dni vydržia do ďalšieho umývania. Myslím, že ich aj trochu vyživí. Bohužiaľ, svoju hlavnú funkciu, a to vybieliť vlasy, si neplní. 



Tento šampón som kúpila ako druhý, keď som vedela, že Balea je v podstate nanič. Penu má strieborno modrú. Vlasy umyje o čosi lepšie. Vydržia čisté tak tri dni. Myslím, že mi dokonca trochu zosvetlil žltú na prijateľnú úroveň. Má skvelú konzistenciu, skoro ako gél je veľmi fialový a rada som sa s ním hrala. Ak by som mala jeden šampón odporučiť isto by to bol tento. 

Neviem, či sa niekedy k blond vrátim (nebaví ma byť každé tri týždne u kaderníčky) ale som rada, že som si to mohla vyskúšať. Teraz sa našťastie presuniem, k trošku príjemnejším farbám. 


3 komentáre:

  1. Tak Balea byla opravdu leda na dvě věci! Fakt škoda peněz a to i když je tak levný. Můj best je Schwazkopf a jejich silver šampon, stačí kapička do normálního šamponu a efekt je skvělý

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Škoda, že som to nevedela, keď som mala blond vlasy. Momentálne by mi bol už nanič. :(

      Odstrániť
    2. Škoda, že som to nevedela, keď som mala blond vlasy. Momentálne by mi bol už nanič. :(

      Odstrániť