pondelok 25. júna 2012

MAVALA

MAVALA

Dneska som vám chcela ukázať pár fotiek a novinky ale nepodarilo sa mi ich nahrať do kompu, tak to budem musieť nejako poriešiť a zatiaľ dám túto malú recenziu. Tieto laky od švajčiarskej značky som poznala z FANN parfumerie. Je to maličká nádobka so strieborným/ zlatým vrchnákom. Pôsobí veľmi luxusne. Objem je maličký iba - 5 ml.Čítala som o nich v EVE a keď na nich bola zľava neodolala som. 







Tento lak som si kúpila ako prvý - CANDY PINK. Má krásnu, sýtu rúžovú farbu a na svetle modré odlesky. Veľmi sa hodí k rúžu z NYC. Nosím ho veľmi rada a na rukách pekne ukáže. -výdrž je podľa mňa lepší priemer tak 3-5 Máte lak z dní. Celkom sa mi hodí na leto a letné diskotéky.


Druhý MEXICO ma nezaujal až tak na prvý pohľad. Ale potom som si ho zobrala, že vyskúšam. To som nemala robiť, lebo teraz sa mi až tak nepáči a nosím ho skôr na nohy, kde mi vôbec nevadí. Určite sa mi bude páčiť na zimu lebo je matný a tmavý ale na leto nič moc pre mňa. Síce, hodí sa skoro ku všetkému. 





Oba laky majú skvelú výdrž neolupujú sa a stačí jedna vrstva a farba je dokonalá. Ak máte nato, kúpiť si lak z MAVALA, istotne si ho kúpte. Nebudete ľutovať. Musíte si vybrať len právnu farbu. 

Máte lak z MAVALA?
Máte iný produkt z MAVALA?
Aké s nimi máte skúsenosti?

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára